Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΜΕΡΟΣ 16ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον David de Rothschild (στην φύση), να κουβαλάει ένα σακίδιο στην πλάτη του!!!
Ο ..David πιστεύει ότι οποιαδήποτε ομάδα ατόμων μπορεί να κάνει την διαφορά για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη και όχι μόνο οι πολιτικοί. Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, τότε χρειάζεσαι τις επιχειρήσεις, για να το καταφέρεις αυτό. ο πολιτικός κύκλος κρατάει μόνο 4 χρόνια. Οι επιχειρήσεις όμως, προσβλέπουν σε μακροχρόνια βάση και η δύναμη των λογότυπών τους, πάνω στην διαμόρφωση των συνηθειών του μέσου παγκόσμιου καταναλωτή στις μέρες μας, είναι τεράστια. Αυτή η δύναμη μπορεί να αξιοποιηθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην είναι μόνο επικερδής για τις επιχειρήσεις αλλά να συμβάλει και στο γενικό καλό. Υπάρχει εδώ και καιρό, η εντύπωση, ότι η βιωσιμότητα είναι μια κακή λέξη που δημιουργεί οικονομική κρίση. κοιτάξτε όμως (για παράδειγμα) την εταιρία Wal-Mart, η οποία βελτιώνοντας τα ελαστικά της, όχι μόνο κατάφερε να εξοικονομήσει 25 εκατομμύρια δολάρια αλλά κατάφερε επίσης να μειώσει την τριβή των ελαστικών με το έδαφος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμων (για τα αυτοκίνητα), άρα κάτι θετικό για το περιβάλλον. Αν οδηγήσετε σε μια οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο το βράδυ, θα δείτε άδεια κτίρια με τα φώτα αναμμένα. Γιατί;; Αν οι επιχειρήσεις έσβηναν τα φώτα, θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν 10,20,100.000 λίρες τον χρόνο.
βλέπετε κάτι κακό σε αυτό;;
ο ..David πιστεύει, ότι: "οι πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνο για τα βραχυπρόθεσμα και διστάζουν να εφαρμόσουν κάθε πολιτική που θα μπορούσε να βλάψει τις πιθανότητές τους για επανεκλογή. Γι' αυτό τον λόγο, χρειάζεται η εκπαίδευση, για να εξηγήσουμε τις βασικές αρχές".
Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν ότι το περιβάλλον είναι ένα θέμα πολυτέλειας, που λένε, "Μέχρι το νερό να σταματήσει να βγαίνει από τη βρύση μου, δε θα με νοιάζει. Είμαι ένα άτομο. Ζω μια μέτρια ζωή. δεν μπορώ να κάνω καμία διαφορά" Αν οι πολιτικοί όμως έμπαιναν στον κόπο να εξηγήσουμε τα πράγματα σωστά, τότε οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι πιο δεκτικοί.
O ..David δεν θα απέκλειε μια πολιτική σταδιοδρομία μία μέρα, αλλά θεωρεί συνετή προσέγγιση στη ζωή του, ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο να συμβεί...!!!
Ο ..David θα μπορούσε να απαντήσει, ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ, όμως αποφεύγει να το κάνει...Γιατί άραγε;;; Mήπως επειδή γνωρίζει, ότι κάποια μέρα, θα γίνει Πολιτικός.. και έτσι αν απαντούσε τώρα αρνητικά, θα φαινόταν ψεύτης στη συνέχεια..;;; ο ..David, έχει και έναν δεύτερο λόγο που επιλέγει τον συγκεκριμένο (διπλωματικό) τρόπο απάντησης..: Προσπαθεί να περάσει την "σκέψη" στο κοινό, ότι οι οικολογικές προσπάθειές του είναι πραγματικά "αγνές" και ότι δεν έχει προσχεδιάσει ..κάτι συγκεκριμένο (όπως π.χ. να γίνει πολιτικός) στο μέλλον, άσχετα αν κάποια στιγμή, κάτω από προϋποθέσεις και εντελώς ..τυχαία του προκύψει αυτό.. μια μέρα!!!
Όλα τα παραπάνω, ο ..David τα είπε, στις ..20 Ιανουαρίου του ..2007!!! Έχει περάσει ήδη, αρκετός καιρός από τότε (περίπου 4 χρόνια), μήπως άραγε έφτασε η μέρα, που ο ..David θα ακολουθήσει τον δρόμο της Πολιτικής;;;
Υπό μία έννοια, ο ..David ασκεί ήδη Πολιτική, αφού με την οικολογική του προσπάθεια και τις ιδέες του, επηρεάζει την διαμόρφωση της "Πράσινης Ανάπτυξης"
Μην ξεχνάμε, ότι ο ..David είναι ήδη ένας Οικολογικός Πρεσβευτής του ΟΗΕ (στην UNEP)!
!!

"Κανείς δεν είναι περισσότερο έξυπνος από τους άλλους. Έχουμε όλες τις λύσεις που χρειαζόμαστε. Ναι, τα προβλήματα είναι μεγάλα, αν όμως εργαστούμε όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε.."
.....David (Mayer) de Rothschild.....


Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE) με τίτλο:
TEDxGreatPacificGarbagePatch - David deRotschild - Tackling Our Nature Deficiency Disorder

Στο παραπάνω βίντεο (περίπου από 01:20 έως 02:20)
ο ..David αναφέρει ότι (οι άνθρωποι) έχουν "δαιμονοποιήσει" την φύση !!! για να στηρίξει αυτήν του, την άποψη (ο ..David) κάνει μια αναζήτηση στην (..αγαπημένη του) μηχανή αναζήτησης "G00GLE" της φράσεις "nature is.." και ανακαλύπτει ότι η 1η προτεινόμενη ολοκληρωμένη φράση που προτείνει η εταιρία "G00GLE" είναι "nature is Satan's Church"!!! την επόμενη ακριβώς στιγμή, εμφανίζετε στον πίνακα, μια μεγάλη φωτογραφία ενός Δάσους και τότε ο ..David αναφέρει (υποτίθεται) χιουμοριστικά: "Aν αυτό (το Δάσος) είναι η "Εκκλησία του Σατανά", τότε εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του "Σατανά"...και το τονίζω ...Ναι, αγαπάω τον "Σατανά"!!! (γέλια από το κοινό)!!!
Στο σημείο αυτό, Βλέπουμε τον ..David να χρησιμοποιεί ένα αληθοφανή λογισμό για να κρυφτεί από "πίσω" του!!!
Ποιος είναι όμως, αυτός ο λογισμός που προσπαθεί να περάσει ο ..David στο "υποσυνείδητο" του κοινού;;;

(με απλά λόγια): "Αν η φύση είναι κακία, τότε και εγώ είμαι κακός, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η φύση δεν είναι κακιά, άρα και εγώ δεν είμαι κακός...επίσης υπάρχει και δεύτερος λόγος που δεν είμαι κακός, διότι τότε θα απόφευγα λογικά, να χρησιμοποιήσω λέξεις όπως "Σατανάς" και "Αγαπάω τον Σατανά" για να μην σας προδιαθέσω αντίθετα, απέναντί μου....Άρα δεν είμαι κακός, οπότε είμαι σίγουρα καλός!!!
O ..David καταφέρνει επίσης (με το παραπάνω κόλπο), να δημιουργήσει σύγχυση στους Εχθρούς του και έτσι να κερδίσει χρόνο!!!
Ο σπουδαιότερος όμως λόγος που ο ..David, προβαίνει στην συγκεκριμένη πράξη, είναι να δημιουργήσει ένα άλλοθι που θα το χρησιμοποιήσει κυρίως ...μελλοντικά, για να καταστήσει τους ..επικριτές του, γραφικούς έναντι των (υποψήφιων) οπαδών του!!!
Και όταν μιλάμε για επικριτές, δεν εννοούμε τόσο, τα Blogs (που δυστυχώς, είναι ελάχιστα αυτά που στρέφονται εναντίων του ..David, αλλά έτσι και αλλιώς με τους νέους νόμους λογοκρισίας που έρχονται, και αυτά τα λίγα, στο τέλος θα "απομονωθούν"), αναφερόμαστε κυρίως, στους
2 Προφήτες που θα ..έρθουν και που για αρκετό καιρό θα τον κατονομάζουνε, ΔΗΜΟΣΙΑ!!
!
βέβαια, μην έχετε καμιά αυταπάτη, ότι το σύνολο των ΜΜΕ παγκοσμίως, θα υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο, τους 2 Εκπροσώπους του Θεού)!!!
(να συμπληρώσουμε επίσης, ότι στο παραπάνω βίντεο, ο ..David κάνει και μια αναφορά στην ..Ιαπωνία!!!)
Τώρα, θα μπορούσε κάποιος από εσάς, να μου πει, ότι ο ..David είναι όντως Σατανιστής, όμως ίσως να μην είναι απαραίτητα ο Τελικός Αντίχριστος ή πόσο μάλλον να είναι ένας ψευδοπροφήτης ή ακόμα και κάποιος στενός συνεργάτης του Αντίχριστου...!!! ΝΑΙ, υπάρχει σαφώς και αυτή η πιθανότητα........είστε έτοιμοι να το ρισκάρετε ή θα πάρετε το χειρότερο σενάριο...!!! Μην ξεχνάτε ότι στην φωτογραφία του DVD κώδικα Ντα βίντσι, υπάρχει (τουλάχιστον) η ημερομηνία γέννησης του David de Rothschild (όπως ήδη έχουμε δείξει) .....τυχαίο άραγε;;;
Δείτε και τα παρακάτω για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον ..David!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το εξώφυλλο, ενός από τους δίσκους των "Θρυλικών" ..Σκαθαριών (Beatles)!!!
Στην πάνω Αριστερή γωνία (στο κόκκινο βελάκι) βλέπετε τον Αρχισατανιστή Άλιστερ Κρόουλι γνωστός με το παρατσούκλι "το Θηρίο" 666!!!(στο κίτρινο βελάκι βλέπετε τον Paul McCartny)

Αν αλλάξουμε την σειρά των γραμμάτων του ονόματος "Beatles", τότε παίρνουμε το όνομα "Le Beast", που στα Ελληνικά μεταφράζετε ως "το Θηρίο"!!!
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον ..David (στο κόκκινο βελάκι) να φωτογραφίζεται μαζί με τον Ser Paul McCartny (το τελευταίο εν ζωή μέλος των "θρυλικών" Beatles), την Yoko Ono (σύζυγος του εκλιπόντος Jack Lennon) και την παρέα τους!!! (στο κίτρινο βελάκι βλέπετε τον Ser Paul McCartny)
Ο Sir Paul McCartny έχει στρατολογήσει την οικογένειά του και διάσημους φίλους του, για να προβάλλει την οικολογική εκστρατεία με την ονομασία "Meat Free Monday" που μεταφράζετε στα Ελληνικά, ως "Δευτέρα χωρίς κρέας"!!!
H μέρα χωρίς κρέας Δευτέρα, είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία, για την περικοπή της κατανάλωσης κρέατος μία φορά την εβδομάδα (φυσικά, ημέρα Δευτέρα) για το καλό (υποτίθεται) της υγείας, του προϋπολογισμού, της καλή μεταχείρισης των ζώων, της παγκόσμιας πείνας και του περιβάλλοντος!!!
Ο αληθινός σκοπός όμως, της παραπάνω εκδήλωσης και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων, είναι ο έλεγχος των ανθρώπων, μέσω της μείωση των τροφών (άρα αύξηση της ζήτησης) και ο σταδιακός έλεγχος της ανθρώπινης διατροφής μέσα από τις πολυεθνικές εταιρίες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους, ήδη ελέγχονται έμμεσα ή άμεσα από την οικογένεια Rothschild!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την “Είσοδο” του ..David, στην (σε στενό κύκλο) κοινωνική εκδήλωση του Sir Paul McCartny!!! (15 Ιουνίου 2009, στο Inn park, Λονδίνο)
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα ..4 μέλη του συγκροτήματος "Beatles"!!! κάτω αριστερά, βλέπετε τον Paul McCarthy (ο οποίος σχηματίζει (συμβολικά) με το ..Δεξί του χέρι, τον αριθμό 666 και δίπλα του ο John Lennon, ο οποίος σχηματίζει (συμβολικά) με το Αριστερό του χέρι, το σήμα του Διαβόλου!!! (τα 2 κέρατα του διαβόλου, που παραπέμπουν και στον αριθμό ..11)!!!
Το τραγούδι των Beatles "Across the Universe" απεστάλη, από τη ..NASA τον Φεβρουάριο του 2008, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της, για τα 50 χρόνια της ίδρυσης της!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα ..4 νεαρά μέλη των Beatles, μαζί με τον Δάσκαλό τους, Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι (Γκουρού Υπερβατικού Διαλογισµού και Αγιουβέρδα Γιόγκα)!!! (με το Κόκκινο βελάκι στα ..Αριστερά, ο νεαρός Paul McCartny και με το κίτρινο βελάκι στο ..κέντρο, ο ..Γκουρού)!!!
Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, ο Sir Paul McCartny, αναφέρεται σαν ο πιο πετυχημένος εμπορικά τραγουδιστής και συνθέτης στην ιστορία της μουσικής, αφού τρεις φορές ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 100 εκατομμύρια δίσκων!!!
Ο Sir Paul McCarthy κατάφερε τελικά, να εκπληρώσει τα όνειρά του, για Διεθνή (μουσική) καριέρα!!! ο ..David (ο οποίος βρίσκετε τώρα, στην ίδια θέση, που βρισκόταν κάποτε ο νεαρός Paul McCarthy) θα καταφέρει και αυτός να εκπληρώσει τα ..όνειρά του, για ...Διεθνή "καριέρα";;;
(στο http://astakotheories.blogspot.com/2009/03/2.html έχουμε δείξει και άλλη μια "σύνδεση" που υπάρχει μεταξύ ..David και Άλιστερ Κρόουλι!!!)
Στο σημείο αυτό, ολοκληρώνετε η ερευνά μας, την οποία ξεκινήσαμε (να γράφουμε) πριν περίπου 2 χρόνια!!! Αν προκύψουν νεότερα στοιχεία (και το επιτρέψουν οι "συνθήκες") τότε θα επανέλθουμε ξανά με περισσότερα!!! Κάποιες επιπλέον (σύντομες) πληροφορίες πιθανότατα, θα προστεθούν (από εμάς ή από εσάς) στα σχόλια που υπάρχουν σε όλα τα μέρη, εκτός από το ΜΕΡΟΣ 3ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (μέρη α' και β')!!!
Καλό αγώνα, αδέλφια................ ΑΣΤΑΚΟΣ!!!!


Παρακάτω, θα βρείτε (αναλυτικά) όλη την έρευνά :

http://astakotheories.blogspot.gr/2009/03/1.html 

http://astakotheories.blogspot.com/2009/04/2.html


http://astakotheories.blogspot.gr/2009/05/3.html

http://astakotheories.blogspot.com/2009/06/3.html

http://astakotheories.blogspot.com/2009/10/3.html

http://astakotheories.blogspot.com/2009/11/4.html

http://astakotheories2.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

http://astakotheories2.blogspot.com/2010/03/6.html

http://astakotheories2.blogspot.com/2010/04/7.html

http://astakotheories2.blogspot.com/2010/05/8.html

http://astakotheories2.blogspot.com/2010/06/9.html

http://astakotheories3.blogspot.com/2010/08/10.html

http://astakotheories3.blogspot.com/2010/09/11.html

http://astakotheories3.blogspot.com/2010/10/12.html

http://astakotheories3.blogspot.com/2010/12/13.html

http://astakotheories4.blogspot.com/2011/01/14.html


http://astakotheories4.blogspot.com/2011/02/15.html

http://astakotheories5.blogspot.com/2011/05/1-hollywood_04.html

http://astakotheories5.blogspot.com/2011/05/hollywood.html

http://astakotheories5.blogspot.com/2011/10/hollywood.html

http://astakotheories5.blogspot.gr/2014/11/hollywood.html

http://astakotheories6.blogspot.gr/2015/01/17_8.html

http://astakotheories6.blogspot.gr/2015/01/17.html

32 σχόλια:

  1. μπήκα στο λινκ που λέει ο δαυίδ και αφορά την ταινία ο αντίχριστος.......
    ΤΥΧΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπότε αν έμπαινε έστω από περιέργεια σε αυτό το λινκ να δει ποιοί είναι αυτοί που δαιμονοποιούν την φύση θα έβλεπε ότι επρόκειτο για ταινία και δεν θα υπήρχε λόγος να το αναφέρει, απ΄την αλλη αυτά είναι βούτηρο στο ψωμί του........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο!!! φιλε Νικο για την ερευνα που εκανες και την παρακολουθω απο την αρχη της! πολλα πραγματα μαθαμε μεσω εσου και πραγματι αν μη τι αλλο ο λεγαμενος ειναι σοβαρος "υποψηφιος" καθοτι η παγκοσμια καμπανια του χρειαζεται πολλα χρηματα για να..."Θαυμασει ο λαος" τα εργα του παγκοσμια οταν θα παρουσιαστει ξεκαθαρα. συνεχισε αδελφε το εργο σου νοιωθω οτι εχεις και αλλο προορισμο και γνωση να προσφερεις! να σαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΌΛΟΥΣ τους άναγνώστες και ιδιαίτερα αυτούς που μας στήριξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή!!!!!

    Όσο, για την τελευταία ταινία "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ", σαφώς και δεν ..έτυχε!!!

    ο ..David, παλιότερα, σε μιά κοινωνική εκδήλωση είχε συνομιλήσει, εντελώς ..τυχαία και με έναν από τα "Μεγάλα κεφάλια" της γνωστής εταιρίας G....e!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Νίκο,εξαιρετική η δουλειά σου, μία απόδειξη για το πρόσωπο είναι ότι απ' όπου περασε ήρθαν τα πάνω κάτω,'εχω την άποψη ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία, πριν την δημόσια εμφάνισή του ως [σωτήρας] του κόσμου,μετά βέβαια τα συγκλονιστικά γεγονότα που θα έρθουν στην ανθρωπότητα.Επίσης η ομολογία του [αγίου] των Εβραίων Ραββίνου Καντουρι, ότι είδε τον [μεσσία] πριν πεθάνει σε ηλικία 108 ετών περίπου και ότι σύντομα θα εμφανισθεί δημόσια μετά τον θάνατο του Αριέλ Σαρόν,ο οποίος βρίσκεται σε κώμα 5 χρόνια, Αναστάσιος Χαρπαντίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργια εδω
    Δωσε Νικο Δυνατα....σε ακολουθουμε απο την αρχη και εχω διαδώσει το μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε παρακολουθώ από την αρχή!Συνέχισε αν μπορείς... τώρα περισσότερο από ποτέ θα πυκνώνουν τα 'σημάδια'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1-2 Μαϊου βγήκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ανακοίνωσε ότι ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός!!!
    ..Συμπτωματικά την 1 Μαϊου, ιδρύθηκαν και οι Illuminati!!! (ιδρύθηκαν 1 Μαϊου 1776)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάστε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο:

    http://redskywarning.blogspot.com/2011/05/blog-post_8145.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπείτε παρακάτω, στη νέα ιστοσελίδα μας, στην οποία κάνουμε μια εξιδικευμένη έρευνα, για το πώς το "Hollywood" προβάλλει μέσα από τις ταινίες, τον Αντίχριστο!!!

    http://astakotheories5.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα σας..Εγινε σεισμος στον Ειρηνικο ωκεανο..ο "φιλαρακος" μας εχει καποια σχεση??? ψαχνω να βρω πληροφοριες και αν ειναι σε καποιο ταξιδι αλλα μαλλον δεν ψαχνω σωστα...ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν βρήκα κάτι (προς το παρόν) που να συνδέει τον ..David με το τελευταίο σεισμό!!! Οι περισσότεροι σεισμοί προέρχονται από φυσικά αίτια.....μην τους "χρεώνουμε" όλους, στον ..David!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα σας...

    http://www.youtube.com/watch?v=i6YRaPFSrQc

    κάποιο σχόλιο σχετικά με το βίντεο αυτό? Προσωπικά παρατήρησα το σήμα τους στην αρχή και κάτι μου θύμησε από αυτά που έχουμε πει εδώ...παρατηρήστε στο 2.48 το σήμα...

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα φίλε μου!!! Το συγκεκριμένο βίντεο, κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο διαδύκτιο!! Τέτοιες μεγάλες πολυεθνικές κυκλοφορούν και άλλες στον πλανήτη όπως carlyle group, monsanto, κ.λπ.!!! όλες αυτές οι πολυεθνικές ελέγχονται (έμμεσα ή άμμεσα) από τους Διεθνείς Τραπεζίτες!!!
    Το πρόβλημα, είναι ότι ο πλούτος του πλανήτη μας, έχει συσσωρευτεί σε πολύ λίγα χέρια...!!! Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε μια αράχνη (που συμβολίζει το δίκτυο της εταιρίας)και βλέπουμε επίσης το γνωστό ρολόι του Λονδίνου, το οποίο υποδηλώνει ότι το κέντρο ελέγχου της συγκεκριμένης εταιρίας είναι το Λονδίνο....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Glenn Beck (δημοσιογράφος που έφυγε από το FOX) βρίσκεται στο Ισραήλ και αύριο ξεκινάει μία τριήμερη καμπάνια για να ανακοινώσει τελικά την Τετάρτη 24 Αυγούστου το Παγκόσμιο κίνημα: Restoring Courage (κουράγιο για την επαναφορά του ναού) μπροστά στα ενωμένα μέλη από όλες
    τις θρησκείες, που θα δηλώσουν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ στο δυτικό τοίχος.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
    http://web.gbtv.com/media/video.jsp?content_id=18164343

    ....25 Αυγούστου έχει γεννέθλια ο ..David!!!
    ....οι παραπάνω εκδηλώσεις, μήπως άραγε είναι ένα δωράκι για τα γεννέθλια του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o ..David ταξίδεψε πρόσφατα στην πόλη Leh (πρώην πρωτεύουσα των Ιμαλάϊων-βρίσκετε στην ευρύτερη περιοχή του ..Θιβέτ) από όπου παρέλαβε (υποτίθεται για τις οικολογικές του προσπάθειες για την "Διάσωση" του πλανήτη Γη), από τη Σχολή Θιβετιανού Βουδισμού, το βραβείο ..Gyalwang Drukpa ("..Μεγάλος Δράκος")!!!

    Διαβάστε το σχετικό άρθρο (με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2011):

    (στα Αγγλικά)
    http://articles.economictimes.indiatimes.com/2011-08-19/news/29905072_1_plastiki-leh-soil

    (και στα Ελληνικά)
    http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://articles.economictimes.indiatimes.com/2011-08-19/news/29905072_1_plastiki-leh-soil&ei=O29RTpzaGK_44QS8npXOCw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBoQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://articles.economictimes.indiatimes.com/2011-08-19/news/29905072_1_plastiki-leh-soil%26hl%3Del%26sa%3DG%26biw%3D1366%26bih%3D577%26prmd%3Divns

    Διαβάστε επίσης :
    http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Gyalwang_Drukpa&ei=rlVRTs3XFdDQ4QT5ntW8Bw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CDEQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3DGyalwang%2BDrukpa%26hl%3Del%26biw%3D1366%26bih%3D577%26prmd%3Divns

    και

    http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/12th_Gyalwang_Drukpa&ei=DGJRTt33M4P04QSXsNGoBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDsQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3DGyalwang%2BDrukpa%26hl%3Del%26biw%3D1366%26bih%3D577%26prmd%3Divns

    Από όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι ο ..David πήρε τις "..Ευλογίες" των θιβετιανών Βουδιστών..!!! Άραγε μελλοντικά, θα πάρει τις "Ευλογίες" και από τα υπόλοιπα θρησκευτικά Δόγματα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα σας!

    Καιρό έχω να διαβάσω κάτι νέο...Μέσα στην άσχημη πραγματικότητα που ζούμε και με τις συνθήκες να γίνονται δυσμενέστερες για την επιβίωση όχι μόνο την δική μας αλλά και των ανθρώπων σε άλλες χώρες,πολύ φοβάμαι ότι όλο αυτό κάπου οδεύει..Δεν είναι δυνατόν η μία χώρα να "πέφτει" μετά την άλλη στην εξαθλίωση..Που θα φτάσει αυτό?? Πόσο σχέση έχει το που οδηγεί όλο αυτό με την έρευνά σας??

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άγαπητέ μου φίλε, καλησπέρα!!!
    κατά τα "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" το τελικό βήμα στο σχέδιο των Σιωνιστών είναι η οικονομική κατάρρευση όλων των χωρών του πλανήτη, έτσι ώστε οι λαοί (απελπισμένοι πια) να οδηγηθούν (σε μεγάλο βαθμό-με την θέληση τους)στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην οποία φυσικά θα ηγείται ο "..ΕΝΑΣ"

    Το σχέδιο τους (γνωρίζουμε και από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) ότι κάποια στιγμή θα πετύχει και για ένα μικρό χρονικό διάστημα (3.5 χρόνια επίσημα) θα κυβερνήσουν!!! Το αν θα τα καταφέρουν στις "μέρες μας" ή μετά από πολλά χρόνια θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες..

    Το μόνο σίγουρο είναι, ότι στο άμεσο μέλλον τα πράγματα θα χειροτερέψουν αρκετά!!! Γι' αυτό πιστεύω ότι (η κοινή λογική επιτάσσει) να κάνουμε (στο μέτρο του δυνατού) κάποιες μικρές προετοιμασίες...

    Όσο για τον ..David, θα δούμε στο μέλλον τι ρόλο παίζει στην όλη ιστορία... Σίγουρα και ο πιο κακόπιστος αναγνώστης δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τις τόσες πολλές ισχυρές ενδείξεις που υπάρχουν σχετικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο..

    Ο βασικός μου σκοπός ήταν (με αφορμή τον ..David) οι Χριστιανοί (και όχι μόνο) να έχουν μια "Εικόνα" για το ΠΩΣ και με ΠΟΙΟ τρόπο θα μπορούσε να έρθει ένας "ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ" στην εποχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σας και παλι Κύριε Νίκο.

    Τι προετοιμασίες εννοείτε?

    Ευχαριστώ

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διάβασε στην παρακάτω ιστοσελίδα:

    http://kotsarikos.com/%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακάτω θα σας δείξουμε μερικά σχεδιαγράμματα και πληροφορίες για το πως (περίπου) λειτουργεί το "σύστημα" των Rothschild!!!

    ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (των ROTHSCHILDS)
    http://www.save-a-patriot.org/files/view/whofed.html

    Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (US Federal Reserve)
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2008/10/us-federal-reserve.html

    οι τράπεζες που ελέγχουν την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ) ΤΡΑΠΕΖΑ των ΗΠΑ :
    1. N.M. Rothschild of London
    2. Rothschild Bank of Berlin
    3. Warburg Bank of Hamburg
    4. Warburg Bank of Amsterdam
    5. Lehman Brothers of New York
    6. Lazard Brothers of Paris
    7. Kuhn Loeb Bank of New York
    8. Israel Moses Seif Bank of Italy
    9. Goldman Sachs of New York
    10.JP Morgan Chase Bank of New York

    -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ)
    http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/rothschild14_01.jpg

    ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ)
    http://www.truthcontrol.com/files/truthcontrol/images/699.jpg
    ----------------------------------------------------

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ-THE REASON OF KENNEDY ASSASSINATION
    http://www.youtube.com/watch?v=sFSZmi8Tzs8

    Στις 4ης Ιουνίου 1963 ο Πρόεδρος John F. Kennedy υπογράφει την εκτελεστική διαταγή 11110 που επέτρεπε στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση τη δύναμη να εκδώσει το νόμισμα, χωρίς την διαμεσολάβηση της (ιδιωτικής) ομοσπονδιακή Τράπεζας (των Rothschilds).
    Μετά από περίπου 6 μήνες, στις 22 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονείται (από τους Rothschilds), για τον ίδιο λόγο που δολοφόνησαν και τον Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν το 1865, ο οποίος θέλησε να τυπώσει τα αμερικανικά χρήματα για τον αμερικάνικο λαό (χωρίς την μεσολάβηση της ιδιωτικής FED). Αυτή η εκτελεστική διαταγή 11110, ακυρώθηκε από τον μετέπειτα Πρόεδρο Lyndon Baines Johnson.
    Ένας επιπλέον λόγος για τη δολοφονία του Kennedy ήταν το γεγονός, ότι κατέστησε αρκετά σαφές στον τότε ισραηλινό πρωθυπουργό, David Ben-Gurion, ότι σε καμία περίπτωση, δεν θα επέτρεπε στο Ισραήλ να γίνει πυρηνικό κράτος.
    Η ισραηλινή εφημερίδα Ha'aretz στις 5 Φεβρουαρίου ..1999, στηριζόμενη στο βιβλίο του Avner Cohen, "το Ισραήλ και τη βόμβα," έγραψε:
    "Η δολοφονία του αμερικανικού Προέδρου John F. Kennedy έφερε ένα απότομο τέλος στην μεγάλη πίεση που ασκούσε η Αμερικάνικη κυβέρνηση προς την κυβέρνηση του Ισραήλ για να διακόψει το πυρηνικό του πρόγραμμα...
    μέσα στο βιβλίο υπονοείτε ότι, εάν ζούσε ο Kennedy, είναι αμφισβητήσιμο εάν σήμερα το Ισραήλ θα ήταν μια πυρηνική δύναμη."

    και για το τέλος αφήσαμε...

    ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!! (σε μορφή pdf)
    http://www.ebooks4greeks.gr/2011.Download_free-ebooks/Thrhskeia/Ta_Prwtokolla_twn_Sofwn_tis_Siwn__Download_eBooks4Greeks.gr.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στην παρακάτω ιστοσελίδα υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ανάλυση (με την οποία συμφωνούμε στα περισσότερα) για την οικογένεια Rothschild και σας προτείνουμε να την διαβάσετε:

    http://pointsoftimes.blogspot.gr/2012/05/blog-post_05.html

    παρακάτω παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα (από την παραπάνω ιστοσελίδα) που βρήκαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ..

    "..David de Rothschild, δηλαδή Δαβίδ ό Ρόθτσιλντ, άν κάνουμε άναγραμματισμό τού τ μέ τό σ καί γίνει τό τσ, στ έχουμε τόν άριθμό 6 τά ύπόλοιπα γράμματα μάς δίνουν σύνολο 660. Μ’ αύτόν τόν τρόπο έχουμε τόν ζητούμενο άριθμό. Γιατί τό κάνουμε αύτό; Γιατί είναι συγκεκαλυμένοι οί συνωμότες άνθρωποι τού Διαβόλου. Έπίσης τό κάνουμε γιατί έτσι μάς δίνει τό 6, τό στ', τό ς πού είναι ό όφις άλλο σύμβολο τού διαβόλου καί τών διαβολεμένων άνθρώπων όπως ό διαβολάνθρωπος, ό άντίχριστος. Τό στ’ τό γράφουμε μέ άπόστροφο πού είναι άριθμητικό δηλωτικό καί δέν έπηρεάζει τά γράμματα.

    ΔΑΒΙΔΟΡΟΘΤΣΙΛΝΤ μάς δίνει άθροισμα 1160-500 πού είναι τό άθροισμα τών γραμμάτων ΤΣ καί πού γίνεται 6, μάς μένει
    ΔΑΒΙΔ=21 + Ο=70 + ΡΟΘ(ΤΣ=στ=6)ΙΛΝΤ=569+6. Έχουμε λοιπόν 21+70+569+6= 666

    Έκεί πού έκανα τόν άναγραμματισμό στά έλληνικά ήταν σάν νά έκανα τό όνομα νά μοιάζει στή σειρά τών γραμμάτων μέ τά άγγλικά, τό Roth’s child μέ ένα άπόστροφο μοιάζει νά λέει τό παιδί τής Ρούθ καί τό ς τό άγγλικό μπορεί νά έρμηνευτεί σάν στ=6. Έχω μιά έμμονή ότι οί Ρόθτσιλντ άντιγράφουν τήν Άγία Γραφή καί έτσι γίνεται μέ τόν πραγματικό άντίχριστο, είναι πολλά αύτά πού θά κάνει τάχα κατά τίς γραφές..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Το Ονομα του Θηρίου": Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ προωθεί υπογείως, νομοθεσία για Διαδικτυακή Ταυτότητα Χρηστών (Ιnternet ID)!

    http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/nternet-id.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αξίζει να διαβαστεί το παρακάτω άρθρο με τίτλο :
    "Πώς θα μπορέσουμε να ζήσουμε όταν δεν θα μπορούμε να πουλάμε και να αγοράζουμε;"

    http://proskynitis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_822.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3517.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ" CANTO 12" ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "DON JUAN"
    Ο ΛΟΡΔΟΣ BΥΡΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/05/byron.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι Beatles, μαριονέτες των Illuminati

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/08/beatles-illuminati.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. David de rothschild=Δαβίδ από κόκκινη ασπίδα=666

    στην αποκάλυψη σε ένα σημείο στις τελευταίες σελίδες γράφει ο Ιωάννης τα εξής λόγια τα οποία λέει ο Χριστός (σε ελεύθερη μετάφραση): αυτά λέω εγώ ο αληθινός απόγονος του Δαβίδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ινστιτούτο Hunt (for Engineering & Humanity) βράβευσε (για το έτος 2013) τον David (Mayer) de Rothschild με το βραβείο Visionary (Οραματιστής)!!! Σχεδόν όλη η παρακάτω εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον David.. και έγινε στο Ντάλας (ΗΠΑ), στις 6 Απριλίου 2013

    https://www.youtube.com/watch?v=NHlHt-gQDN4

    Την ίδια ημέρα.. ο David de Rothschild μίλησε μπροστά σε ένα κοινό, που αποτελούνταν κυρίως από παιδιά, όλων των φυλών και θρησκειών... θυμάστε τις συμβολικές εικόνες από το Διεθνές αεροδρόμιο Denver (ΗΠΑ);;

    https://www.youtube.com/watch?v=aJzgvXfAtFU

    Στο παραπάνω βίντεο ο David.. καταγράφει (αρχικά) με το "μάτι" της κάμερας του, το κοινό.. Ακριβώς απέναντι από τον David.. υπάρχει το Αιγυπτιακό άγαλμα της Ίσιδας ή Ίσις...!!
    Σύμπτωση ή όχι που η πιο φανατική οργάνωση μίσους της Μέσης Ανατολής έχει την ονομασία (Ίσις) Isis..(II-SS κρυφό-ναζιστική οργάνωση, όπως και της Ουκρανίας) και η οποία έχει κατασφάξει τους Χριστιανούς και όχι μόνο, στην ευρύτερη περιοχή..;; Σε κάποιο σημείο του παραπάνω βίντεο φαίνεται και ένα κοριτσάκι με μαντήλα (Μουσουλμανικής θρησκείας δηλαδή..) που παίζει μόνο του, κοντά στον David..
    Στο επόμενο βίντεο ο κύριος.. Rothschild , εμφανίστηκε κουστουμαρισμένος (τον Μάιο.. του 2013 (ένα μήνα μετά δηλαδή..) στην Γερμανία.. (Μόναχο) στα οικολογικά βραβεία Green Tec..(με σήμα βέβαια την πυραμίδα..)

    https://www.youtube.com/watch?v=7-ATxL5ijQ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δείτε παρακάτω τα νέα μας κεφάλαια!!

    http://astakotheories5.blogspot.gr/2014/11/hollywood.html
    &
    http://astakotheories6.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. την συνέχεια των θεωριών μας.. θα την βρείτε στο Facebook (astakotheories Nikos) και στο κανάλι μας στο youtube (Nikos Anastasopoylos)
    https://www.youtube.com/channel/UCbdIBrmiQkr-2yrFPXOYkng/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή