Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΡΟΣ 15ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..David να ..αναδύεται μέσα από τον βυθό της θάλασσας!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..David (μετά από βουτιά) να βγαίνει στην ..επιφάνεια της θάλασσας!!!
(οι δύο παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια του θαλάσσιου ταξιδιού, του ..David)
Βλέποντας τον ..David μέσα στο νερό, μας έρχεται η εικόνα στο μυαλό, της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό, μια στιγμή κατά την οποία ..ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ τα ύδατα!!!
Αλήθεια, μήπως είχαμε κατά κάποιο τρόπο, κάποιον "Αγιασμό" υδάτων στην ευρύτερη περιοχή;;;

Την στιγμή που ο ..David (εν πλω) βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή της Χαβάης, την ίδια στιγμή (στις 20 Απριλίου 2010) στον κόλπο του Μεξικού σημειώθηκε έκρηξη στην πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου ..Deepwater Horizon (της εταιρίας BP) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 εργάτες και να προκληθεί μία άνευ προηγουμένου περιβαλλοντική καταστροφή (μόλυνση της Θάλασσας από το πετρέλαιο)!!!
Στον παρακάτω χάρτη βλέπουμε ότι η Χαβάη βρίσκετε "απέναντι" από τον κόλπο του Μεξικού!!! Το Μεξικό συνορεύει βόρεια με την Καλιφόρνια, βρέχεται δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό και ανατολικά από τον Ατλαντικό ωκεανό (Κόλπος του Μεξικού)!!!
Στον κόλπο του Μεξικού (μετά το "Ατύχημα") έσπευσε και ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ (Μπάρακ Ομπάμα), ο οποίος ..συμπτωματικά κατάγεται από την Χαβάη (το ..Σταυροδρόμι του Ειρηνικού)!!!
Με την ευκαιρία, μπείτε στη παρακάτω ιστοσελίδα και δείτε πως στην ταινία "Knowing" προφητεύεται "το ατύχημα" στον κόλπο του Μεξικού, ένα χρόνο περίπου προτού συμβεί!!! http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/blog-post_6338.html
Nα επισημάνουμε ότι η ταινία "Knowing" προβλήθηκε στην Αμερική στις 20 Μαρτίου 2009 και εντελώς ..συμπτωματικά μετά από ένα ακριβώς χρόνο (20 Μαρτίου 2010) ξεκίνησε η θαλάσσια Αποστολή του ..David, από το Σαν Φρανσίσκο!!!

Δείτε και το παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE) με τίτλο: οικολογική καταστροφή στο Μεξικό
Στο παραπάνω βίντεο, είδαμε τον δημοσιογράφο Σπύρο Χατζάρα, να αναλύει πως (έμμεσα) η οικογένεια Rothschild ωφελήθηκε (οικονομικά) από το "Ατύχημα" στον κόλπο του Μεξικού!!!
Στο Μεξικό (στην πόλη Κανκούν) και πάλι ..συμπτωματικά, μερικούς μήνες μετά από το "Ατύχημα" οργανώθηκε η 16η Σύνοδος του ΟΗΕ (29 ..Νοεμβρίου 2010) για την Κλιματική Αλλαγή!!!

Η επόμενη Σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα, έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2011 στην πόλη Ντέρμπαν, στην ..Νότια Αφρική (λίγες μέρες πριν το 2012)!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μια (από τις πολλές) διαφημιστική αφίσα της ταινίας "2012" που κυκλοφόρησε στις 10 ..Νοεμβρίου, 2009!!!
Για την συγκεκριμένη ταινία, θα μπορούσαμε να πούμε αρκετά, θα αναφερθούμε όμως, κυρίως σε ένα-δύο πλάνα της ταινίας!!! Στην μέση περίπου της ταινίας, φαίνεται το νησί της Χαβάης, το οποίο καίγεται ολοσχερώς από την λάβα..!!! Στο τέλος της ταινίας, τα πλοία-κιβωτοί (στα οποία έχουν επιβιβαστεί νωρίτερα οι εναπομείναντες πληθυσμοί των Εθνών, πριν τον "κατακλυσμό") καταλήγουν (μετά τον "κατακλυσμό") στη ..Νότια Αφρική!!!!

Το θαλάσσιο ταξίδι του ..David, με την βάρκα Plastiki, κατέληξε τελικώς στο λιμάνι του Σίδνεϊ (Αυστραλία)!!! Βρήκαμε, ότι υπάρχουν ορισμένες ομοιότητες της Άφιξης του ..David στο Σίδνεϊ, με τα αρχαία Καβείρια Μυστήρια!!!
Για να δούμε λοιπόν, ένα απόσπασμα από τα Καβείρια Μυστήρια :
" ..Σ’ αυτή τη χρονική διάρκεια έσβηναν όλα τα φώτα και πένθος απλωνόταν σε όλο το νησί. Νηστεία και θρήνος ήταν οι εκδηλώσεις του πένθους μέχρι να έρθει το καινούργιο φως από το ιερό νησί της Δήλου.
Το φως, το έφερναν με πλοίο. Αν το πλοίο ερχόταν νωρίτερα περιφερόταν ανοιχτά του νησιού. Όταν έφτανε η στιγμή το πλοίο έμπαινε στο λιμάνι, οι άνθρωποι έπαιρναν το φως πιστεύοντας ότι έτσι καθαρμένοι από κάθε κακό έμπαιναν σε καινούργια ζωή, αναγεννιόντουσαν κάνοντας μια νέα αρχή. Στη συμβολική τέλεση των Μυστηρίων έχουμε τη θυσία και ανάσταση του Καδμίλου ο οποίος αργότερα νυμφεύεται τη χαμένη Κόρη.."
Το 2007 από το Σίδνεϊ, της Αυστραλίας, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις σβησίματος των φώτων (LIVE EARTH-Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ) σε παγκόσμιο επίπεδο!!! το ..λιμάνι, στο οποίο έφτασε μετέπειτα το πλοίο του ..David, με καθυστέρηση..
ο ..David συμβολικά είναι το "φως" (Εωσφόρος), ο οποίος θα φέρει την "Αναγέννηση" στην Ανθρωπότητα!!! (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)
και στον Χριστιανισμό όμως, συναντάμε το σβήσιμο και άναμμα των φώτων (στην γιορτή του Πάσχα -Σταύρωση και Ανάσταση του Θεανθρώπου Ιησού χριστού)!!!
Κατανοούμε λοιπόν ότι ο ..David αντιγράφει τα παραπάνω, διαστρεβλώνοντας φυσικά, το θετικό νόημα του "Φωτός"

Στο σημείο αυτό, δεν θα μπορούσαμε βέβαια, να παραβλέψουμε και τις πολλές "φυσικές" καταστροφές, που χτύπησαν την Αυστραλία, από την έλευση του ..David, στο Σίδνεϊ!!! (πτώση Ακρίδων, Αμμοθύελλες, σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες, κ.λπ.)
Πρόσφατα (..22/2/2011) είχαμε και τον μεγάλο καταστρεπτικό σεισμό στη Νέα Ζηλανδία (στην πόλη ..Christchurch-Η Εκκλησία του ..Χριστού)!!!
Μην ξεχνάτε ότι η Νέα Ζηλανδία (που βρίσκετε σε απόσταση "Αναπνοής" από την Αυστραλία), είναι ο αγαπημένος προορισμός του ..David!!!
(στο ΜΕΡΟΣ 9ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, έχουμε ΗΔΗ γράψει για την σύνδεση που υπάρχει μεταξύ ..David και Νέας Ζηλανδίας)!!!
Ας δούμε τώρα, ποιος ήταν ο ηθοποιός που έσπευσε, από την πρώτη κιόλας στιγμή, να υποστηρίξει το θαλάσσιο ταξίδι του ..David:
Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE) με τίτλο:
Robin Williams, The Queen and Albinos
Στο παραπάνω βίντεο (το οποίο τραβήχτηκε την στιγμή που ο ..David βρισκόταν ακόμα στο Σαν Φρανσίσκο), είδαμε τον πολλή γνωστό ηθοποιό Robin Williams, ο οποίος, με την παρουσία του, στο σκάφος Plastiki, στήριξε τις ..οικολογικές προσπάθειες του ..David!!!
Ο ηθοποιός Robin Williams, έγινε ιδιαίτερο αγαπητός στο ευρύτερο κινηματογραφικό κοινό, μέσα από τις ταινίες "Πήτερ Παν" (ο μυθικός "πράσινος" ιπτάμενος ήρωας των μικρών παιδιών) και από την ταινία "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών"(μια ταινία "ΎΜΝΟΣ" στις Μυστικές Αδελφότητες των κολεγίων)!!!
Πιο αναλυτικά, η ταινία "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών" (Dead Poets society), μας περιγράφει την ζωή, σε ένα "συντηρητικό" κολέγιο, στην οποία καταφτάνει ένας Καινούριος ..καθηγητής, ο οποίος αμφισβητεί το "συντηρητικό" σύστημα του κολεγίου και ..ΔΙΔΑΣΚΕΙ Νέες Επαναστατικές Ιδέες, στους μαθητές του!!!
Τις Νύχτες, οι "Μυημένοι" μαθητές μαζεύονται ..κρυφά, στην κουφάλα ενός τεράστιου ..Δέντρου και απαγγέλουν "Απαγορευμένα ..Ποιήματα"!!!
Στο τέλος της ταινίας, την στιγμή που ο ..καθηγητής διώχνετε ("Θυσιάζετε") από το κολέγιο, οι πιστοί του μαθητές (σαν μια πράξη επαναστατικότητας), ανεβαίνουν πάνω στα έδρανά τους, και τον χαιρετούν, προσφωνώντας τον "O.. CAPTAIN ..my CAPTAIN" (στα Ελληνικά μεταφράζετε γενικότερα, σαν "Ο.. Αρχηγέ ..Αρχηγέ μου", η κυριολεκτική μετάφρασή όμως είναι "Ο.. Καπετάνιε ..Καπετάνιε μου....")!!!
Στην ταινία, ακούγεται και η 9η συμφωνία του Μπετόβεν, που καθιερώθηκε και ως ο Ύμνος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως!!!
(Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να ακούσετε τον Ευρωπαϊκό Ύμνο: http://www.athensinfoguide.com/gr/businesseuanthem.htm)
Καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός Robin Williams, μεταξύ άλλων, σπούδασε στο Juilliard School όπου και γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Christopher Reeve (SUPERMAN)!!! Από εκείνο το σημείο και μετά, δημιουργήθηκε μια στενή φιλία μεταξύ τους, που κράτησε μέχρι τον θάνατο του Christopher Reeve, το 2004!!! Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι ο Christopher Reeve, στις 26 ..Μαΐου 1995, μένει παραπληγικός (μέχρι το τέλος της ζωής του) μετά από την πτώση του, από ένα ..Άλογο!!! Ενδιαφέρον επίσης, είναι ότι ο Christopher Reeve είχε ένα ..ιστιοφόρο που ονομαζόταν Sea Angel (Θαλάσσιος ..Άγγελος)!!!
Άραγε, είναι τυχαίο, ότι ο καλύτερος φίλος του κινηματογραφικού Superman, σπεύδει τώρα, να στηρίξει τον ..David de Rothschild;;;
(Πριν απαντήσει κάποιος στο παραπάνω ερώτημα, θα πρέπει πρώτα να ανατρέξει στο ΜΕΡΟΣ 9ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και στο ΜΕΡΟΣ 10ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και να θυμηθεί τα όσα, από καιρό, έχουμε ήδη αναφέρει εκεί για την σχέση ..David και Superman)!!!
Με την ευκαιρία βρήκαμε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο από την ταινία Superman (4) -The Quest For Peace (και σας το παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE) με τίτλο:
Superman clean the world from nuclear weapons

Να επισημάνουμε κάποια ενδιαφέροντα σημεία στο παραπάνω βίντεο:
όταν ο ..Superman πλησιάζει το προεδρείο, σταματάει ανάμεσα στα έδρανα της Αγγλικής και Γαλλικής Αντιπροσωπείας και καθώς πάει να ανεβεί στο κεντρικό βήμα βρίσκετε κοντύτερα στο έδρανο της ..Αγγλικής Αντιπροσωπείας!!!
Προτού όμως, ανεβεί στο κεντρικό βήμα του ΟΗΕ, ο ευγενικός ..Superman ζητάει την άδεια, από το προεδρείο, για να μιλήσει!!! Η Γενική Γραμματέας του αναφέρει, ότι για να του δώσει την άδεια να μιλήσει, θα πρέπει πρώτα να βρει κάποιον ..Σπόνσορα!!! ο ..Superman τότε, στρέφει το βλέμμα του προς τους αντιπροσώπους των Εθνών, και όλοι μαζί με το σήκωμα του χεριού τους, δέχονται να γίνουν ..Σπόνσορες του ..Super man!!! Αφού τελικά ο ..Superman, ανεβαίνει στο κεντρικό βήμα του OHE, υπόσχετε μπροστά στους εκπροσώπους των Εθνών, ότι για την Ασφάλεια του πλανήτη και για το καλό της Παγκόσμιας Ειρήνης, θα καταργήσει όλα τα πυρηνικά όπλα!!!
Στο τέλος της ταινίας όμως, ο ..Superman (αν και έχει καταστρέψει μερικά πυρηνικά όπλα) αναφέρει (σε μια συνέντευξη τύπου) ότι τελικά, δεν είναι δική του δουλειά ο πυρηνικός αφοπλισμός, αλλά των λαών και κυβερνήσεων!!!
Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες, για την σταδιακή μείωση των Πυρηνικών εξοπλισμών με αποκορύφωση, την ιστορικής σημασίας, συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, το 2010!!!
Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα:

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=534887
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=319879&cid=8
http://www.unog.ch/80256EE600585943/(httpPages)/2D415EE45C5FAE07C12571800055232B?OpenDocument

  Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι σαν κύριο υλικό, για την κατασκευή Πυρηνικών όπλων αλλά και Πυρηνικών Αντιδραστήρων, χρησιμοποιείται το ουράνιο!!!
Ποιοι είναι αυτοί όμως, που ουσιαστικά μονοπωλούν την προμήθεια ουρανίου παγκοσμίως;;;

Το 1995, ο πρώην επιστήμονας ατομικής ενέργειας Δρ Kitty Little ισχυρίστηκε ότι οι Rothschilds ελέγχουν πλέον το 80% των προμηθειών ουρανίου παγκοσμίως, αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια Rothschild ουσιαστικά μονοπωλεί την πυρηνική ενέργεια!!! Άραγε να είναι τυχαίο, ότι η πυρηνική ενέργεια έχει συμπεριληφθεί στις "Πράσινες" (οικολογικές) μορφές ενέργειας;;;

Τα λέμε με περισσότερα, στο ΜΕΡΟΣ 16ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

19 σχόλια:

 1. οπότε λογικά σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί και δημοσίως με την ιδιότητα που του προσδίδεις...
  Ας ελπισουμε πως κάνεις λάθος....αν πάλι όχι, τότε την κάτσαμε τη βάρκα....
  Όπως και να χει μας αξίζει ότι και να πάθουμε εδώ εδώ που φτάσαμε.Το χρήμα είναι ο πρώτος αντίχριστος που ασπαστήκαμε, οι υπόλοιποι που θα έρθουν απλώς ακολουθούν την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να καταλάβετε τι έρχετε....

  http://redskywarning.blogspot.com/2011/02/blog-post_9.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γειά σου Νίκο,πολύ καλή η έρευνα σου στο θέμα, συνέχισε την προσπάθεια, περιμένουμε το επόμενο μέρος της σειράς που φαίνεται για την ώρα δεν έχει τέλος. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. niko des auto http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18010&Itemid=157

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άραγε τυχαία, η πλατφόρμα άντλησης πετραλαίου (που έγινε η έκρηξη) στον κόλπο του Μεξικού ονομάστηκε ..Deepwater Horizon;;;

  Αν εξετάσουμε (μονοκόμματα) την ονομασία "Deepwater Horizon" (δηλαδή DeepwaterHorizon) και δημιουργήσουμε νέες λέξεις
  (χρησιμοποιόντας όλα τα γράμματα της παραπάνω ονομασίας) τότε θα πάρουμε τα παρακάτω ενδιαφέρον αποτελέσματα...

  Deepwater Horizon = Deep (waterhori) zon =
  = deep (watrhori) zone =
  = deep (rothwari) zone =
  = deep Roth (wari) zone =
  = Roth deep (wari) Zone

  1η ΣΕΝΑΡΙΟ:
  =Roth deep war(i) zone
  =Roth deep war(10) zone
  =Roth deep war(x) zone
  = Roth (schilds) deep war(x) zone=
  Tων Rothschilds το μυστικό (βαθύ) πολεμικό (χ) Σχέδιο (ζώνη)!!!

  2η ΣΕΝΑΡΙΟ:
  =Roth deep (R)wai zone
  =Roth deep (χ)wai zone
  =Roth deep (Ha)wai zone
  =Roth deep Hawai zone = Roth(schilds) deep Hawai zone
  Των Rothschild το μυστικό (βαθύ) σχέδιο που συνδέετε με την Χαβάη!!!
  (χαβάη=Ομπάμα, Χαβαη=ηφαίστεια, χαβάη=θυσία)

  Χρονοκάψουλες του 19ου αιώνα βρέθηκαν στα ερείπια της Νέας Ζηλανδίας!!!

  http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/chronokapsoyles-toy-19oy-aiwna-sta-ereipia-ths-neas-zhlandias

  κατά περίεργη ..σύμπτωση, στο σενάριο της ταινία "Knowing" που αναφέραμε στο παραπάνω ΜΕΡΟΣ 15ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, αναφέρετε η εύρεση μιας χρονοκάψουλας!!!

  βρήκαμε και ένα ενδιαφέρον βίντεο που "ανέβηκε" στο youtube τον Ιούνιο του 2009!!!
  666, Christchurch, New Zealand
  http://www.youtube.com/watch?v=Zp9i5T2ksLE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στις 29 Αυγούστου του 1897, στην Βασιλεία της Ελβετίας οργανώθηκε το πρώτο Σιωνιστικό συνέδρειο που είχε σαν αρχικό σκοπό την ίδρυση
  ενός κράτους για τον Εβραϊκό λαό!!!
  (Αν αλλάξουμε την σειρά των αριθμών τότε το 1897 γίνετε ..συμπτωματικά 1978)

  Το ..1777 γεννιέτε ο Nathan Mayer Rothschild, ο οποίος το 1798 (1798...1978) σε ηλικία μόλις 21 χρονών, μεταναστεύει από την Γερμανία στην Αγγλία και το 1811 ιδρύει τον τραπεζικό όμιλο NM Rothschild & Sons!!!
  Απο τότε και εως τις μέρες μας, ο Τραπεζικός όμιλος ΝΜ Rothschild & Sons, ηγείτε όλων των επιχειρήσεων της οικογένειας Rothschild!!!
  το ..2011 ο όμιλος ΝΜ Rothschild γιορτάζει τα 200 χρόνια ίδρυσής του!!!
  πώς η "Φαμίλια" θα το "γιορτάσει" άραγε;;;

  Τον ..Αύγουστο του 2001, μια τεράστια ρωγμή εμφανίστηκε στη Νότια πλευρά των τειχών του «όρους του Ναού». Αυτή η ρωγμή έχει ..25 μέτρα ύψος και δεκάδες μέτρα μήκους προς τα δυτικά, ενώ εκτείνεται από τη Νοτιοανατολική γωνία σε μια περιοχή που φτάνει κάτω από το
  τέμενος Αλακσά, το οποίο είναι χτισμένο στο νοτιότερο μέρος του «όρους του Ναού».
  (...τον Αύγουστο του 2001 δημιουργήθηκε μια ρωγμή ...25 μέτρων..)

  O καθηγητης Kevin Warwick, διευθυντής της κυβερνητικης στο πανεπιστήμιο Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο,Τη Δευτέρα
  ..24 Αυγούστου 1998, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που 'φιλοξένησε' ένα μικροτσίπ στο σώμα του!!!

  οι Rothschilds απόκτησαν τον έλεγχο των τριών Ευρωπαϊκών πρακτορείων ειδήσεων, Wolff (το 1849) στη Γερμανία, Reuters (το 1851) στην Αγγλία, και havas (το 1835) στη Γαλλία.

  Το 1985, ο Eustace Mullins αποκαλύπτει ότι οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο και των τριών σημαντικών ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ δικτύων, τα οποία είναι: NBC CBS και ABC.

  Διαβάστε και το παρακάτω άρθρο:
  http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.eutimes.net/2009/10/solana-israel-is-a-member-of-the-european-union/&ei=JelvTeCDL5D2sgb2835Dg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CFAQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Ddavid%2Bmayer%2Bde%2Brothschild2Bsolana%26hl%3Del%26biw%3D1362%26bih%3D562%26prmd%3Divnso

  Ηλεκτρονική ταυτότητα στις ΗΠΑ!!!
  http://redskywarning.blogspot.com/2011/03/2011.html

  ..και στην Ρωσια (ηλεκτρονική ταυτότητα)!!!
  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?
  option=com_content&task=view&id=17911&Itemid=170

  Αν συνδιάσουμε την παραπάνω είδηση με το γεγονός ότι "Πράβδα" (η "φωνή" της Ρωσίας) μιλάει για κούφια Γη και ..ΟΥΦΟ, τότε καταλλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα, ότι και η Ρωσία (δυστυχώς) έχει "δεθεί" για τα καλά, στο άρμα του Αντιχρίστου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_5626.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. φίλε, έψαξα αρκετή ώρα, στο διαδύκτιο για να βρώ το προτότυπο άρθρο και δεν βρήκα τίποτα!!!!!

  όλα τα blogs, έχουν αντιγράψει την ..είδηση από την παρακάτω ιστοσελίδα...

  http://logioshermes.blogspot.com

  βρείτε μου το προτότυπο (Αυστραλιανό άθρο) και τότε το "συζητάμε το "Θέμα"!!! Μέχρι τότε κρατάω μεγάλες επιφυλάξεις!!!

  με την ευκαιρία δείτε:

  Η φωτεινή σφαίρα του Ισραήλ
  http://www.youtube.com/watch?v=Uz3Va4VQd5o

  Ελληνικής καταγωγής ο νέος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών!!!
  http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=18959&catid=6

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. το ξέρω πως ξεκίνησε από το logioshermes το έβαλα για να μου πεις την γνώμη σου απλώς........Πίστεψε με μέχρι το καλοκαίρι δηλαδη και μέσα Αυγούστου θα έχει καθαρίσει η μπουγάδα για όλους.....μην με ρωτήσεις που το ξέρω απλώς το ξέρω, ο Δαυίδ έρχεται και δεν σταματάει, ετοιμαστήτε τα ματάκια μας θα δουν πολλά απο 'δω και πέρα.....
  Δεν υπάρχει λόγος πανικού απλώς απελευθερώστε την σκέψη σας και το μυαλό σας και θυμηθείται από που προέρχεστε, η αλήθεια δεν κρύβεται σε σκοτεινές στοές, η αλήθεια είναι γύρω μας στο κόσμο που ζούμε ανοίξτε τα μάτια σας και παρατηρήστε τα πάντα, τότε θα καταλάβετε πολλά.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Χαίρομαι που την ανάρτηση μου την έψαξες. Συνεχιζω κι εγω το ψαξιμο μου. ότι καινουριο εχω, θα στο δημοσιευω. Φιλικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΝΙΚΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

  ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ... HAARP.
  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ DAVE;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Φίλε μου, καλησπέρα!!!
  ο ..David πριν από 3 μήνες είχε αναφερθεί στην Ιαπωνία!!!! (έχει αναφερθεί και ακόμα πιο παλιά)
  Στο νέο κεφάλαιο που ετοιμάζω, θα δείξω περισσότερα..!!!

  Έχω διαβάσει για το HAARP, αλλά δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, αν μπορεί να δημιουργήσει σεισμούς!!! πιο λογικό και εύκολο είναι να δημιουργήσουν μια υποθαλάσσια έκρηξη (πιθανόν με μικρής ισχύος πυρηνική βόμβα ή τορπίλη) κοντά στην θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας (φυσικά, από την πλευρά του ..Ειρηνικού)!!!

  Μια θεωρία που έχω είναι η εξής:

  Δημιουργούν χτυπήματα γύρω από το "ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"--Το κέντρο είναι η ..ΧΑΒΑΗ!!!
  και όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα (συμβολικά Χαβάη=ΘΥΣΙΑ)

  τα πρώτα χτυπήματα γίνανε στην Χιλη και στο Μεξικό (Ανατολικά της Χαβάης), συνεχίστηκαν (Νότια) Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, τώρα χτύπησαν την Ιαπωνία (Δυτικά της Χαβάης), θα συνεχίσουν (βόρεια της Χαβάης) κάπου κοντά στην Ρωσία, και ο κύκλος θα κλείσει ή στο Μεξικό ή στην Καλιφόρνια)!!!!!

  θα πρέπει να κλείσει ο "κύκλος" πάντα με την φορά του ρολογιού!!!!

  Τα χτυπήματά τους(τα οποία δεν θα είνα μόνο σεισμοί..) γίνονται πάνω στην πιο σεισμογενής περιοχή του πλανήτη, και αυτό ακριβώς το γεγονός τους δίνει ένα καλό άλλοθι, για να μην τραβήξουν την προσοχή!!!

  η "φαμίλια" έχει όλα τα μέσα για να πραγματοποιήσει τέτοιου μεγέθους επιχειρήσεις, (οι οποίες, έχουν προγραμματιστεί εδώ και πολλά χρόνια)!!!

  Αν πρόσεξες, χτυπήθηκε η πλευρά της Ιαπωνίας, με τις ..Αγροτικές καλλιέργιες...!!!

  Γενικότερα, τα "καλόπαιδα" δημιουργούν το ΧΑΟΣ... για να φέρουν μετά την .."ΤΑΞΗ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
  ΗΔΗ ΦΙΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ NEW MADRID ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (GEORGE BUSH SENIOR ΑΠΕΙΛΕΙ...).
  ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. φίλε μου, να μου επιτρέψεις να κάνω μια μικρή διόρθωση, ο ..David αναφέρθηκε για την Ιαπωνία στις 6 Νοεμβρίου 2010...!!! και να συμπληρώσω ότι εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορούσε μία φήμη, ότι το τελικό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ θα ξεκινούσε από την Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα, από το χρηματιστήριο (στο Τόκυο)!!! Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά, ήταν απλά μόνο φήμες..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αγαπητέ Νικόλαε σε διάφορα forum σήμερα στο διαδίκτυο ισχυρίζονται πως το ρολόι που φένεται να πέφτει στην κάρτα "Combined Disarters" του illuminati card game είναι το Ginza στο Τόκυο. Ενισχύουν την άποψή τους από το δεδομένο πως η κάρτα περιγράφει διπλή συνδυασμένη καταστροφή στον ίδιο τόπο (σεισμός - πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία) Αν προσέξει κανείς σε φωτογραφίες των ρολογιών παρατηρεί ιδιαίτερη ομοιότητα του ρολογιού της κάρτας του illuminati game με το ρολόι του Τόκυο και καθόλου με το Big Ben όπως φημολογούνταν μέχρι σήμερα. Επίσης από την κάρτα του παιχνιδιού και τη θέση των δεικτών του ρολογιού προκύπτει η ημερομηνία της καταστροφής (11/3)... Θα σε παρακαλούσα να το ερευνήσεις και να μου πεις την άποψή σου.

  ΥΓ Σήμερα 17/3/2011 έγινε και μεγάλος σεισμός στην περιφέρεια του δακτυλιδιού της φωτιάς του Ειρηνικού, στα νησιά Βανουάτου...παρακολούθησε το φαινόμενο των περιφερειακών καταστροφών και αναμένουμε την άποψή σου.

  Φιλικά
  Theon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. όντως το ρολόϊ, που δείχνει η φωτογραφία είναι το ρολόϊ του Τόκυου (φαίνονται και Ασιάτες στην κάρτα)!!!

  Για το Βανουάτου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο συγκεκριμένο σενάριο, όμως θυμήθηκα κάτι από τα ..παλιά, πρόσεξε παρακάτω..

  Οι προγραμματισμένες στάσεις της βάρκας Plastiki
  (του σκάφους του ..David) ήταν οι εξής:

  00. San Francisco (Αφετηρία)
  01. San Diego
  02. Honolulu
  03. Midway Island
  04. Wake Island
  05. Bikini Atol
  06. Rongalep Atol
  07. Majuro
  08. Tarawa
  09. Funatuti
  10. Port Villa (πρωτεύουσα του Βανουάτου)!!
  11. Noumea
  12. Lord home Island
  13. Coffs Harbour
  14. Sydney (τερματισμός)

  10 = X (στα λατινικά)....Στόχος;;;

  Μεγάλο "Κοράκι", αυτός ο ..David τελικά... ΧαΧαχα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αδελφέ Νικόλαε μάλλον ευσταθεί η θεωρία σου για περιφερειακά χτυπήματα "φυσικών" καταστροφών με τη φορά των δεικτών του ρολογιού (μυστικιστικός συμβολισμός) στο ring of fire του Ειρηνικού Ωκεανού. Δες σε παρακαλώ το παρακάτω video όπου αποτυπώνεται η κυκλική φορά των σεισμών σαν "αναπόφευκτη" κυκλική ακολουθία με αναμενόμενo επόμενο χτύπημα: "High probability that pacific-northwest gets hit NEXT"

  http://video.foxbusiness.com/v/4584933/a-major-earthquake-in-north-america-imminent

  Φιλικά
  Theon

  ΑπάντησηΔιαγραφή